Case
Leestijd: 3 minuten

Vrouwen van Nu & Tosch

Vrouwen van Nu is met ruim 45.000 leden de grootste vrouwenorganisatie van Nederland. Zij hebben als missie om met lokale kracht van vrouwen de (lokale) leefomgeving te versterken. Het is een algemene vereniging die open staat voor alle vrouwen. Er zijn ruim 550 afdelingen, verspreid over het land. Als grootste vrouwenvereniging van Nederland bouwen zij mee aan een wereld waarin diversiteit als een meerwaarde wordt gezien en naar wordt gehandeld.

Netwerkbeheerder

Evelien ter Meulen, Vrouwen van Nu: “Wij zijn bij Tosch terecht gekomen op het moment dat we ons CRM/ledenadministratiesysteem gingen vervangen. Ons netwerk moest vervangen worden om dat systeem aan te kunnen. We gingen hiervoor op zoek naar een nieuwe ICT-partner en Tosch werd ons aangeraden door de CRM-partner. Tosch heeft een team van professionals die er uitstekend in slagen om je als organisatie het gevoel te geven dat zij jouw organisatie allemaal heel goed kennen. Ook gaan ze met hun klanten om op niveau, dus niet alsof we onwetende personen zijn die toch niets van IT-zaken begrijpen.”

Ellard van Zanten, Tosch: “Wij verzorgen voor Vrouwen van Nu alles omtrent IT zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen werk. Uiteraard denken we hierbij actief mee op het gebied van IT-beveiliging en geven daar tekst en uitleg over. Vrouwen van Nu heeft direct contact met een eigen klantenteam die ze mailen of bellen met vragen of problemen wanneer die spelen. Alle andere zaken worden via de portal afgehandeld zodat iedereen kan zien wat de status en voortgang is.”

Veilig en snel netwerk

Evelien ter Meulen: “We zijn erg tevreden over de samenwerking met Tosch. Het is een kleinere maar uitermate professionele organisatie met zeer klantgerichte medewerkers die zeer kundig zijn in het opzetten en onderhouden van computernetwerken. Ook hebben ze veel expertise op beveiligingsgebied.

Ellard van Zanten: “Sinds kort is Vrouwen van Nu overgestapt op Tosch All-in-one, waarmee zij een compleet pakket hebben met met alles dat zij op ICT-gebied nodig hebben. Voor hen als vereniging ideaal aangezien zij daarmee weten welke kosten ze maken zonder verassingen. Alle medewerkers kunnen werken zoals ze willen zónder dat ze er omkijken naar hebben. Dit omdat alles al geregeld is én beveiligd is op de achtergrond.”

Evelien ter Meulen: “Sinds we met Tosch werken hebben we een uitstekend draaiend netwerk en werkplekken die ook na ruim vier jaar nog ruimschoots voldoen qua snelheid. Het netwerk is qua beveiliging een stuk beter ingericht dan voorheen. Ook krijgen we advies over de aanschaf van producten waarbij rekening wordt gehouden met het feit dat we als vereniging een beperkt budget hebben. Ik kan Tosch daarom van harte aanbevelen!”

Heeft u ook te maken met uitdagingen op het gebied van veilig netwerkbeheer? Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek!

Ontdek meer over de doelstellingen van Vrouwen van Nu 🌐.