Digital Workplace Dorcas

"Dorcas had behoefte aan nieuwe ICT-oplossingen die hun doelen effectiever ondersteunen. Efficiënter, doelgerichter en locatieonafhankelijk hun werk uitvoeren, dat was het doel. Maar om van de huidige, verouderde en lokaal georiënteerd omgeving over te stappen naar iets nieuws, geen eenvoudige klus."

Verpakkingsindustrie

"De relatie met Tosch voert zo’n kleine 20 jaar terug. Bij mijn vorige werkgever waren wij destijds één van de eerste klanten. Toen ik bij Ultrapak startte, werd ik vanuit mijn functie ook verantwoordelijk voor de ICT. Tosch had zich al bewezen als betrouwbare partner en daarom zijn we vol vertrouwen de samenwerking weer aangegaan.”

Djops Uitzendgroep - Doen waar je goed in bent

"We vinden de duidelijke communicatie en proactieve houding van Tosch prettig waardoor er continue rust is op de werkvloer. Wij hoeven ons geen zorgen te maken over onze ICT, zodat Djops kan doen waar zij goed in is: Oplossingen bieden voor personele vraagstukken.”

Movexx Smart Electric Tugs

"Alles onderbrengen bij Tosch was een stuk ontzorging voor ons. In de tussentijd zijn we met ons hele bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie. De samenwerking met Tosch verliep uitstekend. De medewerkers van Tosch stelden zich zeer flexibel op. Die flexibiliteit is hetgeen wat wij bij andere aanbieders misten.”

HomeMatching

"Bij het starten van een bedrijf komt vrijwel direct, na het aanvragen van een KVK- nummer, het ICT verhaal aan bod. Zo ook bij mij. Vanuit mijn netwerk hoorde ik veel positieve verhalen over Tosch. Ik zocht een betrouwbare en professionele partner met brede kennis vanuit de ICT wereld. Een partij die net een stapje voorloopt op de rest."

"Onze organisatie was groeiende en wij zochten een automatiseerder met meer kennis en kunde dan onze leverancier die we tot dan toe hadden gehad. We wilden hiervoor een ICT partner waarmee de lijnen kort zijn, de acties snel en met een echte ‘niet zeuren maar doen’ mentaliteit. Dit sluit namelijk precies aan bij onze eigen werkwijze."

“Wij kunnen ons focussen op onze missie en hoeven ons geen zorgen meer te maken dat wij ten prooi vallen aan cybercriminaliteit. Als ICT-partner geeft Tosch ons namelijk deze zekerheid. Hierdoor hebben wij alle tijd voor dat wat écht telt, namelijk zorgen dat mensen die slechtziend of blind zijn het leven kunnen leiden dat bij hen past."

“Onze IT-omgeving sloot niet meer aan bij onze wensen en was toe aan vernieuwing. We hadden te maken met diverse problemen en uitdagingen. Omdat het beheercontract met de vorige partner afliep, hebben we ervoor gekozen om via een aanbesteding, meerdere IT-dienstverleners de kans te geven een plan aan te leveren."

Schuiteman Accountants en Adviseurs

“Tosch is een hele lange tijd geleden voortgekomen uit ons bedrijf. Erik Top heeft na een poos bij ons gewerkt te hebben, samen met ons besloten om de automatiseringspoot te verzelfstandigen en jaar na jaar is de onderneming met ons meegegroeid. Wij hebben nooit een moment spijt gehad van deze keuze."

“Tosch biedt ondersteuning bij kleine problemen op kantoor maar staat ook voor ons klaar bij complexe ICT vraagstukken in de studio. Daarbij werken ze waar nodig samen met andere partijen en onze vaste audiotechnicus. Samen zorgen ze voor stabiliteit van onze uitzendingen."

Adminka Backoffice ondersteuning voor mkb’ers

"Tosch verzorgt onze ICT ondersteuning op maat. We hebben precies de juiste adviezen gekregen om snel en beheerst te groeien. Wij leunden op de bereikbaarheid van Tosch, dit heeft voor rust en vertrouwen gezorgd.“

Schoolgebouw De Meerwaarde Barneveld

"Het resultaat van de IT-Security Scan is een duidelijk rapport waardoor het beveiligingsniveau van de ICT-infrastructuur nog hoger wordt en voldoet aan de huidige maatstaven en toekomstige wetgeving.”

Productielijn Integrated Sports en Hassing

"We kunnen er iedere dag op vertrouwen dat we optimaal aan de slag kunnen. En wanneer er problemen zijn, lost Tosch het direct op. Het is prettig dat we bij Tosch één centraal team hebben. Door dit persoonlijke snelle schakelen binnenin het team, verliezen we geen kostbare tijd omdat ze allemaal weten wat er speelt.”

Vrouwen van Nu

"Tosch heeft een team van professionals die er uitstekend in slagen om je als organisatie het gevoel te geven dat zij jouw organisatie allemaal heel goed kennen. Ook gaan ze met hun klanten om op niveau, dus niet alsof we onwetende personen zijn die toch niets van IT-zaken begrijpen.”

NDA Incasso

“Een aantal jaar geleden woonden we een bijeenkomst bij waar Tosch een demonstratie gaf over hun kijk op beveiliging van software en we hadden meteen het gevoel onze juiste ICT-partner gevonden te hebben!”

Stichting SeeYou Foundation

"Ze denken actief mee en proberen de beste oplossing uit te werken binnen de budgettaire mogelijkheden. Bij een andere leverancier hadden we het gevoel dat ze niet het onderste uit de kan haalden voor ons als stichting. De keuze voor Tosch was daardoor snel gemaakt.”

"Vanwege alle zorgen hebben we op gegeven moment besloten een gesprek te plannen met Tosch. Ik had over hun gehoord via één van onze medewerkers. Wat mij het meeste was bijgebleven van het gesprek, is dat ze met zelfsturende teams werken. Daar geloofde ik in. En daarom geloofde ik ook gelijk in de rest."

"Er is een mooie klik tussen Simplex en Tosch. Tosch levert ons de kennis en expertise op het gebied van ICT en telefonie. Ik zie Tosch echt als een verlenging van ons bedrijf. Bij complexe vraagstukken weten zij ons altijd optimaal te helpen.”

De Biga Groep is een sociaal werkbedrijf met ongeveer 500 medewerkers in dienst. Voor vijf gemeenten in Midden-Nederland begeleidt het bedrijf medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk. Ze bieden verschillende werksoorten, vaktrainingen en begeleiding en zijn gecertificeerd partner van het UWV voor Wajong en re-integratie.

Recreatiepark De Boshoek, gelegen in Voorthuizen, is ruim 50 jaar een familiebedrijf op de Veluwe. De uiteenlopende verblijven zijn het hele jaar geopend: bungalows, lodges, hotelkamers, safaritenten en trekkershutten.

Ackersate is een vakantiepark in Voorthuizen. Gezelligheid, gastvrijheid en een ontspannen sfeer zijn de ingrediënten van het eigentijdse 5-sterrenbedrijf waar het familiekarakter centraal staat. De ANWB heeft hen voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot Best Camping.

Cohesie is ‘anders’ dan de gemiddelde arbodienst. Cohesie richt zich vooral op de wat grotere zakelijke dienstverleners, die heel bewust de medewerker als het grootste kapitaal zien van de organisatie. Met meer dan 70 medewerkers werken ze o.a. voor Google, Microsoft en ING Bank.

DOL FIJN staat voor een sterke kinderopvang die ouders faciliteert en helpt de zorg voor een jong gezin te combineren met werk en andere belangrijke activiteiten. Daarnaast staat de brede ontwikkeling van kinderen centraal.

"Tosch is min of meer met ons vergroeid, zij doen al sinds mensenheugenis ons ICT-beheer. Sinds kort hebben wij ook onze VoIP-telefonie bij Tosch ondergebracht. Ze weten complexe materie terug te brengen tot heldere adviezen en oplossingen. We zijn heel blij met de bereikbaarheid en het oplossend vermogen."

Van Hout gevestigd in Nijkerk, is de grafisch specialist die werkelijk álles waar een logo op staat in eigen huis produceert.

Bossenbroek Man Interieur

Bossenbroek Man & Woman is al 100 jaar een toonaangevende modezaak. Bij Bossenbroek Man & Woman vindt u een uiteenlopende collectie dames- en herenmode.

Wim Bos Transport B.V. uit Weesp is gespecialiseerd in transport en opslag van producten die extra aandacht vragen en van goederen met een ongebruikelijke afmeting of gewicht.