Onze eigen Tosch Blog.

02 juni

Een nieuwe werkplek!

Wij gaan verhuizen! Vanaf 9 juli 2021 gaan wij ons vestigen aan de Industrieweg 4 in Barneveld. Een kleine afstand maar een grote stap, en daar zijn we blij mee. Een fijne locatie dicht bij het treinstation, de A1 en precies tussen Voorthuizen en Barneveld. We gaan met de voeten in de klei staan tussen onze klanten op het industrieterrein de Harselaar. Door de mooie koepel kan je ons niet missen op het kruispunt.

Lees verder

12 april

ISO27001 & NEN7510

Hij is binnen! Tosch is vanaf heden ISO27001 & NEN7510 gecertificeerd. Met de  complimenten van de auditor zijn we met vlag en wimpel geslaagd. Daar zijn we dus echt heel blij mee. Trots op ons hele team.

Lees verder

02 april

Toename cybercriminaliteit door thuiswerken

Wat een bizarre tijd. De wereld staat op zijn kop. We hopen dat iedereen ongeschonden uit deze strijd mag komen, maar weten tegelijkertijd ook dat dit niet reëel is. En alsof het coronavirus op zich nog niet erg genoeg is, krijgen we ook nog eens met extra cybercriminaliteit te maken.

Lees verder

17 juni

Nieuwe collega! Even voorstellen…

Tosch Automatisering & Security B.V. groeit! Op social media heeft u het misschien al gelezen, ons team is uitgebreid met Devi Jansen. Sinds 27 mei 2019 is hij werkzaam bij Tosch als IT Consultant. Wij stellen hem graag nog wat beter aan u voor!

Lees verder

31 januari

Terugblik 2018 en vooruitkijken 2019

Januari 2019, hoog tijd om bij Tosch terug te blikken op 2018 en te vragen waar zij hun pijlen op richten in 2019. Dat doen we dit keer niet met één maar drie personen (en een mooie toevoeging van de Security Specialist van Tosch, Martijn Nijkamp).

Lees verder

18 oktober

Wie kent jou beter? Jouw familie of je browser?

Tijdens het browsen geven wij meer gegevens weg dan we denken. Wist je bijvoorbeeld dat Google Chrome met één simpele instelling  iedere toetsaanslag onthoudt en dit naar Google toestuurt? Of dat internetbrowser Firefox op ieder moment weet waar jij bent?

Lees verder

Toon Meer