Onze eigen Tosch Blog.

01 juni

Microsoft 365 Business Premium: zes voordelen voor jouw bedrijf.

Regelmatig kom ik situaties tegen waar gebruik gemaakt wordt van de duurdere licenties en de extra onderdelen niet eens ingezet worden. Dat is natuurlijk zonde. In deze blog zoom ik daarom in op zes voordelen die de Business Premium licentie biedt ten opzichte van de goedkopere licenties.

Lees verder

30 maart

Een Password Manager is net als een vaatwasser.

Misschien gebruik je al een Password Manager of heb je er nog nooit van gehoord. In beide gevallen hoop ik je vandaag iets nieuws te leren, waardoor je leven nog gemakkelijker en veiliger wordt.

Lees verder

15 maart

5 minder bekende tekortkomingen IT-security

Het belang van een goede cyberbeveiliging vereist tegenwoordig geen toelichting meer. Basale securitymaatregelen, zoals een proactief updatebeleid en dubbel authenticatie, zijn voor de meeste bedrijven (gelukkig) niet meer nieuw. Toch zijn er nog genoeg verbeterpunten waar bedrijven mee aan de slag kunnen. In dit artikel zoom ik in op vijf veelvoorkomende tekortkomingen waar minder vaak over wordt geschreven en die relatief goedkoop zijn om te implementeren.

Lees verder

02 juni

Een nieuwe werkplek!

Wij gaan verhuizen! Vanaf 9 juli 2021 gaan wij ons vestigen aan de Industrieweg 4 in Barneveld. Een kleine afstand maar een grote stap, en daar zijn we blij mee. Een fijne locatie dicht bij het treinstation, de A1 en precies tussen Voorthuizen en Barneveld. We gaan met de voeten in de klei staan tussen onze klanten op het industrieterrein de Harselaar. Door de mooie koepel kan je ons niet missen op het kruispunt.

Lees verder

12 april

ISO27001 & NEN7510

Hij is binnen! Tosch is vanaf heden ISO27001 & NEN7510 gecertificeerd. Met de  complimenten van de auditor zijn we met vlag en wimpel geslaagd. Daar zijn we dus echt heel blij mee. Trots op ons hele team.

Lees verder

02 april

Toename cybercriminaliteit door thuiswerken

Wat een bizarre tijd. De wereld staat op zijn kop. We hopen dat iedereen ongeschonden uit deze strijd mag komen, maar weten tegelijkertijd ook dat dit niet reëel is. En alsof het coronavirus op zich nog niet erg genoeg is, krijgen we ook nog eens met extra cybercriminaliteit te maken.

Lees verder

Toon Meer