Onze eigen Tosch Blog.

02 april

Toename cybercriminaliteit door thuiswerken

Wat een bizarre tijd. De wereld staat op zijn kop. We hopen dat iedereen ongeschonden uit deze strijd mag komen, maar weten tegelijkertijd ook dat dit niet reëel is. En alsof het coronavirus op zich nog niet erg genoeg is, krijgen we ook nog eens met extra cybercriminaliteit te maken.

Lees verder

17 juni

Nieuwe collega! Even voorstellen…

Tosch Automatisering & Security B.V. groeit! Op social media heeft u het misschien al gelezen, ons team is uitgebreid met Devi Jansen. Sinds 27 mei 2019 is hij werkzaam bij Tosch als IT Consultant. Wij stellen hem graag nog wat beter aan u voor!

Lees verder

31 januari

Terugblik 2018 en vooruitkijken 2019

Januari 2019, hoog tijd om bij Tosch terug te blikken op 2018 en te vragen waar zij hun pijlen op richten in 2019. Dat doen we dit keer niet met één maar drie personen (en een mooie toevoeging van de Security Specialist van Tosch, Martijn Nijkamp).

Lees verder

18 oktober

Wie kent jou beter? Jouw familie of je browser?

Tijdens het browsen geven wij meer gegevens weg dan we denken. Wist je bijvoorbeeld dat Google Chrome met één simpele instelling  iedere toetsaanslag onthoudt en dit naar Google toestuurt? Of dat internetbrowser Firefox op ieder moment weet waar jij bent?

Lees verder

30 augustus

Mijn bedrijfsgegevens zijn gelekt! Hoe kan dat?

Hoe heeft dat ooit kunnen gebeuren? En wie is er verantwoordelijke voor de hack? Stuk voor stuk vragen die naar voren komen als een bedrijf gehackt is. Maar gelukkig is er een oplossing.

Lees verder

27 maart

Maak kennis met Kevin Lee – IT consultant bij Tosch

Altijd al eens willen weten hoe het er achter de scherm bij Tosch aan toegaat? Wij vroegen IT consultant Kevin Lee het hemd van het lijf: “Van jongs af aan heeft ICT al mijn interesse en nu is mijn passie mijn werk!”

Lees verder

Toon Meer