Case
Leestijd: 2 minuten

Schuiteman Accountants & Adviseurs & Tosch

Schuiteman Accountants & Adviseurs is een middelgroot accountantskantoor met een mooie groep betrokken medewerkers. Het bedrijf helpt klanten in het MKB zowel zakelijk als privé. Zij doen dat door hoogwaardig advies te geven met medewerkers die niet stil zitten maar oprecht betrokken met hun klanten aan het werk zijn.

Meegroeiend ICT bedrijf

Robert Berger, Schuiteman Accountants & Adviseurs: “Tosch is een hele lange tijd geleden voortgekomen uit ons bedrijf. Erik Top heeft na een poos bij ons gewerkt te hebben, samen met ons besloten om de automatiseringspoot te verzelfstandigen en jaar na jaar is de onderneming met ons meegegroeid. Wij hebben nooit een moment spijt gehad van deze keuze. Elk jaar blijkt weer dat de mensen van Tosch snel reageren op storingen, slim meedenken met veranderingen aan onze kant en hun kennis aan ons overdragen. Wij voelen ons door Tosch nog steeds op één staan, ondanks de groei aan hun kant met andere klanten.”

Ronny Morren, Tosch: “Wij bieden Schuiteman Accountants & Adviseurs volledige ICT ondersteuning. Van advies en hardwareleveranties tot VoIP telefonie en beveiligingssoftware. Het is voor het bedrijf belangrijk om de bestaande softwarepakketten optimaal te integreren in de werkzaamheden. Daarom hebben we Schuiteman Accountants & Adviseurs begeleid in het traject om het applicatiebeheer meer zelf op te gaan pakken. Zo is de inhoudelijke kennis van de software ook intern gewaarborgd.”

Samenwerking

Robert Berger: “Bij Tosch hebben we niet één vast aanspreekpunt maar een klantenteam. Ze zijn altijd bereikbaar, proberen stuk voor stuk altijd de beste oplossing te bedenken en maken zich er niet gemakkelijk van af. Intern schakelen collega’s wanneer nodig zodat onze vraag de juiste prioriteit krijgt. Kortom, precies wat we wensen. Ik kan Tosch zeker aanbevelen en heb dat ook al vaker gedaan. Ze leveren prima prestatie voor een goede prijs!”

Meer weten over Schuiteman Accountants en Adviseurs 🌐?