Tosch All-In-One

Compleet
Veilig
Vaste prijs per maand

Veilig voor een vaste prijs

ICT. Je bedrijf is er afhankelijk van. Maar zeg nu zelf: heb jij zin om er elke maand veel tijd in te steken? Dat dachten we al. Daarom is er nu Tosch All-In-One. Een compleet pakket waar alles in zit wat jouw bedrijf op ICT gebied nodig heeft. Super veilig en tegen voorspelbare kosten.

Waar het bottom-line op neer komt? Dat jouw medewerkers lekker kunnen (samen)werken waar en wanneer ze willen. Helemaal hybride en zonder dat jij er omkijken naar hebt, omdat wij alles voor je regelen. En met de wetenschap dat jouw bedrijf goed beschermd is tegen de cyberrisico’s van vandaag en morgen. Dat is het gemak van Tosch All-In-One!

Jouw ICT goed en veilig geregeld, voor een vaste prijs per maand.

Vraag de brochure op

Alles weten of Tosch All-In-One? Dat is mooi, want je vindt alle belangrijke informatie in onze uitgebreide brochure. Laat je gegevens achter en binnen no-time valt ‘ie in je inbox!

Download onze whitepaper

De kracht van Tosch All-In-One

  • Compleet

    Van online werkplek tot licenties, van beheer tot beveiliging en van back-ups tot support: het is allemaal ingegrepen. Zo heb je als werkgever geen omkijken meer naar jouw ICT-omgeving.

  • Voorspelbaar

    Je betaalt een vast bedrag per medewerker per maand. Geen dure investeringen of verrassende rekeningen dus. Bovendien groeit of krimpt je ICT-omgeving naadloos mee met jouw bedrijf.

  • Veilig

    We spannen digitaal prikkeldraad om jouw ICT-omgeving en trainen je medewerkers om veilig online (samen) te werken. Hierdoor neemt de kans af dat je bedrijf stil komt te liggen door een cyberaanval.

Veelgestelde vragen

Microsoft 365, Cloud Back-up, Online Werkplek, Cloud E-mailhandtekening, Cloud Printbeheer, Password Manager, E-mail Filtering, Endpoint Protection. Ook de kosten voor Monitoring, Proactief beheer, Support, Vulnerability Scan (maandelijks), Phishing Simulatietests (halfjaarlijks) en Security Awareness Trainingen (jaarlijks) zijn inbegrepen.

Kosten voor telefonie, internet, hardware, koppelingen met applicaties die niet online beschikbaar zijn en eventuele aanvullende licenties voor software die jouw medewerkers gebruiken. We maken dat vooraf inzichtelijk met een gedetailleerde offerte.

Ja, dit is geen probleem. Wij zorgen voor een vloeiende overgang en zorgen ervoor dat alles volgens onze hoge (security) standaarden is geconfigureerd.

Ja, Tosch heeft al honderden organisaties succesvol naar de cloud gemigreerd. Vraag naar de mogelijkheden.

Ja, dat kan. Het is wel wat complexer om in te regelen. Ook krijg je te maken met extra kosten, voor applicatiehosting en/of serverbeheer.

Zeker! Er zijn diverse mogelijkheden. Zo organiseren we vaak webinars of trainingen op locaties. Al jouw medewerkers krijgen sowieso een handleiding waarin we de basisfuncties van de online werkplek uitleggen.

Absoluut. Een online werkomgeving is zelfs veiliger dan een traditionele serveromgeving. Dat komt omdat we in een online omgeving de beveiligingsmaatregelen continu up-to-date kunnen houden.