Case
Leestijd: 3 minuten

NDA Incasso & Tosch

NDA Incasso is een landelijke incasso-organisatie, gevestigd in Amersfoort. In hun werkwijze stellen ze de mens centraal, omdat incasso over mensen gaat. Voorop staat het respect voor alle partijen, met oog voor de relatie tussen de schuldeiser en de schuldenaar én de balans tussen de belangen van beiden. Bob Moerland, NDA Incasso B.V.: “Een aantal jaar geleden woonden we een bijeenkomst bij waar Tosch een demonstratie gaf over hun kijk op beveiliging van software en we hadden meteen het gevoel onze juiste ICT-partner gevonden te hebben!”

Beveiliging persoonsgegevens

Bob Moerland: “In ons vak is een goede automatisering en een gedegen netwerk onmisbaar. Ook de beveiliging moet super goed geregeld zijn vanwege de persoonsgegevens die we verwerken en bij Tosch staat veiligheid altijd voorop. De essentie van NDA Incasso is terug te vinden in ons motto: uitblinken in debiteurenbeheer en incasso. Er bestaan voor ons geen standaard oplossingen en het resultaat mag nooit ten koste gaan van de menselijke maat. Deze visie deelt Tosch en dat maakt dat we vanaf begin af aan een klik met elkaar hebben.”

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Anne-Marie van Diepen, Tosch: “Voor NDA Incasso verzorgen we al het systeembeheer. Dit betekent zorgdragen voor de juiste updates, licenties, maar zeker ook het onderhoud. We besteden extra aandacht aan de security. Het gaat hierbij niet alleen om de techniek, maar we letten er ook op dat ze aan de laatste wet- en regelgeving voldoen zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) uit 2018 en de nieuwe NIS2 wetgeving die gaat komen. Op deze manier zorgen we ervoor dat NDA Incasso hun bedrijfsvoering altijd in overeenstemming met de wetgeving brengt.”

Proactief meedenken

Bob Moerland: “Het persoonlijke contact en de deskundigheid van de medewerkers is wat ons zo aanspreekt in Tosch. Naast onze eigen accountmanager hebben we één vast team voor de techniek – Team Geel – en zij zijn erg betrokken bij onze organisatie. Is één van hen niet in de gelegenheid om ons te helpen, dan zorgt het proces bij Tosch ervoor dat één van zijn collega’s voor ons aan de slag gaat.”

“We werken nu al een aantal jaren succesvol samen met Tosch! Onze samenwerking stopt niet bij het systeembeheer, want Tosch denkt proactief mee met ons bedrijf. Zij denken nooit in problemen, maar altijd in oplossingen, zowel op afstand als op locatie. Ons netwerk is dankzij Tosch stabiel en betrouwbaar, waardoor er nauwelijks problemen zijn geweest de afgelopen jaren.”

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wil u weten of uw beveiliging helemaal up-to-date is? Neem dan contact met ons op!

Kennis maken met de NDA-Methode? Bekijk dan eens de website van NDA Incasso 🌐.

Bekijk ook onze andere cases

Digital Workplace Dorcas

"Dorcas had behoefte aan nieuwe ICT-oplossingen die hun doelen effectiever ondersteunen. Efficiënter, doelgerichter en locatieonafhankelijk hun werk uitvoeren, dat was het doel. Maar om van de huidige, verouderde en lokaal georiënteerd omgeving over te stappen naar iets nieuws, geen eenvoudige klus."

Verpakkingsindustrie

"De relatie met Tosch voert zo’n kleine 20 jaar terug. Bij mijn vorige werkgever waren wij destijds één van de eerste klanten. Toen ik bij Ultrapak startte, werd ik vanuit mijn functie ook verantwoordelijk voor de ICT. Tosch had zich al bewezen als betrouwbare partner en daarom zijn we vol vertrouwen de samenwerking weer aangegaan.”