Case
Leestijd: 2 minuten

Integrated Sports & Tosch

Integrated Sports B.V. (onderdeel van Hassing B.V) is een Europese custom-made confectiespecialist, die uw promotionele en modeconfectie kan produceren zoals u dat wilt, onder de beste voorwaarden en met de laagst mogelijk inspanningen van uw kant. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie is confectiekleding in hun capabele en goede handen. Door de juiste mensen en machines in te zetten, realiseren zij bijzondere opdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals de herkenbare caps van de Nederlandse Politie maar ook bekende kledingmerken als Adidas en Lacoste.

Storingsvrij proces

Evert van de Top, Integrated Sports: “Wij zijn dagelijks bezig met het produceren van custom-made textiel. Om onze processen te beheren is goede automatisering onmisbaar. Ons computersysteem moet iedere morgen storingsvrij opstarten, zodat onze processen niet stil komen te liggen. We waren op zoek naar een partner die hiervoor zorg kon dragen. Op advies van onze softwareleverancier zijn we uiteindelijk bij Tosch terecht gekomen.”

Ronny Morren, Tosch: “We begrijpen dat het van groot belang is dat de processen van Integrated Sports ononderbroken blijven. Daarom hebben wij de verantwoordelijkheid en de zorg van zowel de hosting als het complete systeembeheer op ons genomen. We monitoren alle processen en systemen, zodat we eventuele storingen al kunnen oplossen voordat Integrated Sports het merkt en er hinder ontstaat.”

Evert van de Top, Integrated Sports: “Dankzij Tosch hebben we nu een up-to-date en stabiel netwerk. We kunnen er iedere dag op vertrouwen dat we optimaal aan de slag kunnen. En wanneer er problemen zijn, lost Tosch het direct op. Het is prettig dat we bij Tosch één centraal team hebben. Door dit persoonlijke snelle schakelen binnenin het team, verliezen we geen kostbare tijd omdat ze allemaal weten wat er speelt.”

Heeft u zelf ook te maken met processen die afhankelijk zijn van automatisering en stabiele netwerken? Neem gerust eens contact met ons op!

Zien wat voor bijzondere confectiekleding er door Integrated Sports 🌐 gemaakt wordt?

Bekijk ook onze andere cases

Digital Workplace Dorcas

"Dorcas had behoefte aan nieuwe ICT-oplossingen die hun doelen effectiever ondersteunen. Efficiënter, doelgerichter en locatieonafhankelijk hun werk uitvoeren, dat was het doel. Maar om van de huidige, verouderde en lokaal georiënteerd omgeving over te stappen naar iets nieuws, geen eenvoudige klus."

Verpakkingsindustrie

"De relatie met Tosch voert zo’n kleine 20 jaar terug. Bij mijn vorige werkgever waren wij destijds één van de eerste klanten. Toen ik bij Ultrapak startte, werd ik vanuit mijn functie ook verantwoordelijk voor de ICT. Tosch had zich al bewezen als betrouwbare partner en daarom zijn we vol vertrouwen de samenwerking weer aangegaan.”