Case
Leestijd: 2 minuten

Adminka & Tosch

Adminka Financial Services B.V. heeft als doel om rust en vrijheid in de backoffice van kleine ondernemingen te creëren. Als eigenaar krijg je hierdoor tijd om te doen waar je goed in bent: je vak uitoefenen. Tegelijkertijd ontstaat meer ruimte voor je privéleven.

Om dit doel te bereiken, ondersteunen ze op het gebied van financieel beheer, juridische ondersteuning en administratieve ordening. Zelf afkomstig uit het midden- en kleinbedrijf, hebben ze ervaring opgedaan met iedere groeifase van een bedrijf. Terwijl het bedrijf groeide, van enkele tot uiteindelijk 100 werknemers, hadden ze behoefte aan ondersteuning die verder ging dan het afhandelen van de administratie. Ze wilden een goede verbinding tussen de onderneming, de Personal Holding en de Family Office. Omdat de combinatie van praktische ondersteuning en advies op dit gebied niet werd aangeboden, vonden ze zelf dit wiel uit. Nu stellen ze via Adminka hun kennis en ervaring beschikbaar voor alle ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Zij bieden backoffice ondersteuning aan en advies voor mkb’ers met toekomstvisie.

Vera den Boggende, Adminka Financial Services B.V.: “Wij maken ons sterk voor passende dienstverlening, op maat, met oog voor de toekomst van jouw onderneming. De waarde van jouw onderneming wordt gecreëerd door de dienst of het product dat je levert. De backoffice creëert geen rechtstreekse waarde, maar moet wel 100% goed lopen, wil jouw onderneming optimaal presteren. Adminka is meer dan alleen een administratiebureau, omdat de backoffice in het midden- en kleinbedrijf meer omvat dan alleen administratie. Het doel van Adminka is om vrijheid en rust voor mkb’ers te creëren. Zodat de beschikbare tijd en energie, effectief naar het primaire product van de onderneming gaan. Via een wederzijdse relatie werden wij op Tosch geattendeerd. Een tip waar we tot op de dag van vandaag erg blij mee zijn. Een vast team van vakkundige personen van allerlei gebieden, zijn altijd bereikbaar. Ze werken onderling goed samen, waardoor je snel en goed kunt schakelen en acteren. Tosch verzorgt onze ICT ondersteuning op maat. We hebben precies de juiste adviezen gekregen om snel en beheerst te groeien. Wij leunden op de bereikbaarheid van Tosch, dit heeft voor rust en vertrouwen gezorgd.“

Bent u benieuwd naar wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Ook zorgeloos ondernemen? Bekijk dan wat Adminka 🌐 kan betekenen.