Case
Leestijd: 2 minuten

Movexx & Tosch

Movexx International B.V., producent én leverancier van smart electric tugs. De machines worden toegepast bij het ergonomisch en efficiënt verplaatsen van ladingen op wielen. Met meer dan 15 jaar ervaring, continue innovatie en maatwerk is Movexx in staat passende oplossingen te bieden. Zij hebben als missie wereldwijd het voorkomen van fysieke klachten bij werknemers door het gebruik van de smart electric tugs.

Flexibele ICT partner

Mark van Ravenswaaij, Movexx: “Wij zijn op zoek gegaan naar een betrouwbare partner voor het onderbrengen van al onze ICT-aangelegenheden. Eerder hadden we meerdere partijen die voor ons verschillende onderdelen van de ICT verzorgden. Alles onderbrengen bij Tosch was een stuk ontzorging voor ons. In de tussentijd zijn we met ons hele bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie. De samenwerking met Tosch verliep uitstekend. De medewerkers van Tosch stelden zich zeer flexibel op. Die flexibiliteit is hetgeen wat wij bij andere aanbieders misten.”

Mark Donselaar, Tosch: “Wij verzorgen de gehele ICT omgeving van Movexx. Van computers en servers tot telefonie en verbindingen. Op deze manier waarborgen we de continuïteit van de ICT binnen het bedrijf. Movexx heeft één aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot de ICT omgeving en dat werkt erg efficiënt.”

Persoonlijk ICT beheer

Mark van Ravenswaaij: “We hebben in samenwerking met Tosch een stabiele werkomgeving gecreëerd, waarbij persoonlijk contact, snelle probleemoplossing en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Tosch zorgt voor een stukje persoonlijk contact. Het is een prettige gedachte dat er altijd ruimte is voor overleg. Tosch kijkt tevens samen met ons naar de toekomst. In een snelgroeiend bedrijf, zoals wij dat zijn, is dat enorm belangrijk. We kunnen Tosch daarom zeker aanbevelen aan anderen!”

Meer ontdekken over de Smart Electric Trucs van Movexx 🌐?

Bekijk ook onze andere cases

Digital Workplace Dorcas

"Dorcas had behoefte aan nieuwe ICT-oplossingen die hun doelen effectiever ondersteunen. Efficiënter, doelgerichter en locatieonafhankelijk hun werk uitvoeren, dat was het doel. Maar om van de huidige, verouderde en lokaal georiënteerd omgeving over te stappen naar iets nieuws, geen eenvoudige klus."

Verpakkingsindustrie

"De relatie met Tosch voert zo’n kleine 20 jaar terug. Bij mijn vorige werkgever waren wij destijds één van de eerste klanten. Toen ik bij Ultrapak startte, werd ik vanuit mijn functie ook verantwoordelijk voor de ICT. Tosch had zich al bewezen als betrouwbare partner en daarom zijn we vol vertrouwen de samenwerking weer aangegaan.”