Cybersecurity

Dienst

Je wilt goed beschermd zijn tegen ransomware, malware en hacks? En razendsnel deskundige actie als het toch misgaat, zodat klanten niets merken? Dan zit je goed bij Tosch. We zijn namelijk gespecialiseerd in veilige automatisering en hebben op dit vlak bovengemiddelde kennis en tools in huis. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf niet stil komt te liggen.

Identity & Access Management (IAM)

Kiezen jouw medewerkers nog altijd tussen veiligheid en gemak? Dan is het tijd voor verandering. Tosch biedt je namelijk moderne en gebruiksvriendelijke oplossingen op het gebied van inlog- en toegangsbeveiliging. Van multifactorauthenticatie en single-sign-on via Entra ID tot voorwaardelijke toegang, waarbij je alleen met de juiste autorisaties én vanaf goed beschermde devices bij cruciale bedrijfsdata kan. Ook maken we met de beste Password Manager van dit moment een einde aan wachtwoordstress van medewerkers en zorgen we ervoor dat jouw (gedeelde) wachtwoorden veilig zijn opgeslagen.

MFASSOConditional AccessPassword ManagerMicrosoft Entra ID

E-mailbeveiliging

E-mail is één van de favorieten ingangen van cybercriminelen. Daarom filteren we de inboxen van je medewerkers op virussen, malware, spam en phishing links. Ook helpen we je om datalekken te voorkomen. Dat doen we bijvoorbeeld met encryptie van mails waardoor hackers niet stiekem kunnen meelezen. Of tools waarmee je in je mailprogramma eenvoudig mails kan classificeren of labelen. Zo voorkom je dat medewerkers gevoelige, interne mails doorsturen naar buiten. Of stel je in dat het niet mogelijk is om mails te printen of een screenshot van een mail te maken. Zo zorg je dat datastromen op de plek blijven waar je ze wilt hebben.

BarracudaMicrosoft DefenderExchange Online

Informatiebeveiliging

Stel dat een medewerker weggaat naar de concurrent. Weet jij dan zeker dat hij geen toegang meer heeft tot gevoelige bedrijfsinformatie? En wat kan iemand met jouw bedrijfslaptop die per ongeluk achterblijft in de trein? Bij Tosch helpen we je om bedrijfsdata goed te beschermen. Dat doen we bijvoorbeeld door data op harde schijven te versleutelen. Of met tools waarmee we devices op afstand kunnen vergrendelen of resetten. Maar we helpen je ook om beleid voor informatiebeveiliging op te zetten, waardoor medewerkers weten hoe ze risico’s beperken. Het feit dat we ISO27001 en NEN7510-gecertificeerd zijn, bewijst dat we de standaarden voor informatiebeveiliging tot in detail kennen én hanteren.

BitlockerMicrosoft Endpoint ManagerAzure Information Protection

IT Security Scans & Audits

Bescherming tegen moderne cybersecuritybedreigingen begint met inzicht. Hoe kwetsbaar of weerbaar is jouw IT-omgeving eigenlijk? Dat brengen we op verschillende manieren voor je in kaart. Denk bijvoorbeeld aan een verkennende IT-Quikscan die je laat zien waar de aandachtspunten liggen voor jouw IT-omgeving. Of een diepgaande, bedrijfsbrede IT-security audit, waarbij we duiken in jouw ICT-beleid, beveilingsprocedures, databescherming en natuurlijk de technische kant van je IT-omgeving. Maar we voeren ook gerichte vulnerability scans of pentesten en phishing testen uit, waarbij we onderzoeken of we ongemerkt kunnen inbreken in je IT-omgeving of medewerkers kunnen verleiden om ons toegang te geven.

IT Vulnerability ScanIT Security AuditIT
Quickscan
Pentest

Security Awareness

Als jouw medewerkers de sleutels van het bedrijfspand laten rondslingeren, heb je niets aan goede sloten. Met IT werkt het net zo. Daarom helpen we je om van veilig en privacygericht werken de standaard te maken in jouw organisatie. Dat doen we met korte trainingen en praktische oefeningen die aansluiten bij de dagelijkse werkzaamheden in jouw bedrijf. Zo laten we bijvoorbeeld zien hoe makkelijk het is om een mailtje te sturen dat afkomstig lijkt van de directeur. En hoe je controleert of dat echt zo is. We bieden onze security awareness trainingen zowel klassikaal als via e-learning aan.

Awareness TrainingE-learningPhishing Campagne

Ook leuk (en leerzaam)! De Cybersecurity Escape Room!

Meer weten?

Intrusion Prevention System (IPS)

Je hebt een firewall? En een anti-virusscanner? Mooi! Maar die herkennen alleen bekende virussen en malware. Met een Intrusion Prevention System zet je een extra slot op de digitale deur. Zo’n systeem monitort namelijk je inkomend én uitgaand netwerkverkeer op verdachte patronen. Zo ontdek je bijvoorbeeld dat een PC ongemerkt geïnfecteerd is en contact probeert te leggen met een onbekende server in het buitenland. Het systeem blokkeert dergelijke activiteiten of aanvallen direct, waardoor de schade beperkt blijft. Omdat het Intrusion Prevention System dat wij toepassen gebruikmaakt van machine learning, blijft je beveiliging tegen virussen en malware steeds up-to-date.

FirewallSophosHackingPreventie