Take Back Control in de Awareness Escape Game

Blog
Teambuilding
Uitdagend

Wij roepen het al jaren maar helaas hoor je het ook steeds vaker; organisaties die gehackt worden door phishing mails of andere cyberattacks. De technieken van hackers worden vandaag de dag steeds lastiger te herkennen. Met alle gevolgen van dien.

Bewustzijn creëren is belangrijk en tegenwoordig bijna noodzakelijk door de vele phishing mails of cyberattacks. Maar eerlijk, bijna niemand wordt blij van een saaie PowerPoint toch? Daarom hebben we in samenwerking met Leisureteam een cybersecurity escape room voor ontwikkeld. Het spel ‘Take Back Control’ is een escape box – een soort escape room, maar dan in een doos! Hiermee maak je op een leuke maar zeker ook leerzame manier kennis met het belang van een goede cyberveiligheid en werk je aan bewustwording tijdens dit zeer spannende spel.

“Het beste van twee werelden: een teambuildingactiviteit en cybersecurity awareness training in één.”

Om te voorkomen dat je jouw werknemers naar een verplichte oersaaie powerpoint presentatie moet turen hebben we er een speciale cybersecurity escape room voor ontwikkeld. Ons spel ‘Take Back Control’ is een escape box – een soort escape room, maar dan in een doos! Laat jouw medewerkers het belang van een goede cyberveiligheid zelf ontdekken en werk aan bewustwording tijdens een spannend en leerzaam spel.

“Een fantastisch leuke teamactiviteit waarbij je ook nog wat leert over cybersecurity! Het was tot en met de laatste minuut enorm spannend!”
Christel van Lagen – Recreatiepark De Boshoek.

De cybercrimineel heeft speciaal voor jullie een cadeau samengesteld: een mysterieuze doos. Los de puzzels uit de doos op en ga de online challenges aan.

Hoe werkt het precies? Met de escape box gaan jullie een race tegen de klok aan – jullie krijgen namelijk exact 60 minuten de tijd om alles uit te spelen. Inhoudelijk gaan we er nog niet meer over verklappen. Hier zullen jullie snel genoeg achter komen!

Na het voltooien van de game hebben jouw werknemers kennis van:

  1. Hoe om te gaan met phising mails
  2. Het gevaar van cyberaanvallen
  3. Patronen van een aanval
  4. Diverse hacktechnieken
  5. Bewustwording van risico’s
  6. Hoe jouw organisatie veilig blijft.

Ook het belang van een goede cyberveiligheid ontdekken tijdens een spannend en leerzaam spel, net als De Boshoek?  Neem gerust even contact op voor meer info!

 

Veelgestelde vragen

Bekijk ook onze andere blogs

Bouwen aan Digitale Transformatie

De bouwsector is in verandering. Met een groeiende complexiteit in processen, ketenafhankelijkheid …

Primeur: Eerste vijftien bedrijven behalen het Cybercertificaat

Een nieuwe mijlpaal in het cybersecurity project ´De Cybermonitor´ van de Bedrijvenkring …