Case
Leestijd: 3 minuten

Van Hout gevestigd in Nijkerk, is de grafisch specialist die werkelijk álles waar een logo op staat in eigen huis produceert. Van briefpapier tot de belettering van bedrijfswagens en van kleding tot een website; het creatieve team bij VAN HOUT [D]SIGN | PRINT | MEDIA werkt elke dag enthousiast samen met een groeiende klantenkring MKB’ers én starters.

Etienne van Hout , eigenaar van Van Hout: “De mensen bij Van Hout hebben elk hun eigen specialisme. Zo heeft het team een grote kennis in huis van drukwerk, dat onverminderd de aandacht heeft van ondernemers. Naast online promotie blijft offline media belangrijk om klanten te informeren en te interesseren voor je bedrijf. Met mooi ontworpen brochures bijvoorbeeld, maar ook met posters, advertenties en flyers. Ook online media zijn natuurlijk op dit moment onmisbare instrumenten voor elk bedrijf. Van Hout maakt de fraaiste websites en bedenkt voor klanten hoe ze via sociale media de aandacht op hun bedrijf kunnen vestigen. We kennen de trends, weten hoe we moeten omgaan met sociale netwerken. Wij bouwen naast een website desgewenst ook een Facebook- of LinkedIn-pagina.

Elk merk, elke klant, elk project en elke opdracht vraagt om een specifieke benadering. Een onderscheidende vormgeving zorgt ervoor dat klanten een herkenbaar en vertrouwd beeld hebben van een organisatie, product of dienst. Een goed doordacht vormgevingsbeleid is dus een belangrijk deel van je communicatie. Daarom kijken wij net even verder voordat we zomaar beginnen met een nieuwe huisstijl, website, brochure of ander ontwerp-gerelateerd communicatiemiddel van een bedrijf. We stellen samen met de opdrachtgever vooraf de kernwaarden, doelgroep, boodschap en doelstellingen vast. Die vormen het vertrekpunt voor een visuele identiteit. Hierdoor zijn onze ontwerpen niet alleen creatief, maar ook doelgericht, eigentijds en communicatief onderbouwd. Ons dienstenpakket is uitgebreid. Zo verzorgen wij bedrijfs-, sport- en promotiekleding, mobiele reclame door middel van autobelettering, drukwerk, direct mailings en nog veel meer. De meeste producten zijn nu ook eenvoudig en snel te verkrijgen in de eigen webshop.

In 2018 is de samenwerking tussen Tosch en Van Hout begonnen. Te midden van een enorme servercrash zijn wij met Tosch gestart en hebben zij dus een vliegende start moeten maken met onze ICT omgeving. Deze is compleet nieuw weer opgezet door Tosch en zij hebben ons alle hulp geboden, die nodig was om weer normaal te kunnen functioneren. De contacten met Ronny en z’n team verlopen goed en snel, problemen worden altijd weer netjes opgelost. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Tosch en hebben er alle vertrouwen in, dat wij door hen een stabiele ICT omgeving hebben en kunnen behouden voor de toekomst.”