Case
Leestijd: 2 minuten

Bossenbroek Man & Woman is al 100 jaar een toonaangevende modezaak. Bij Bossenbroek Man & Woman vindt u een uiteenlopende collectie dames- en herenmode. Daarnaast heeft Bossenbroek Man een zeer uitgebreide collectie voor de bruidegom.

Het assortiment bij Bossenbroek Man & Woman is actueel en zeker onderscheidend. Voor elke gelegenheid of persoonlijkheid is er wel iets te vinden. Van stoere casual jeans tot een schitterende jurk of een perfect passend kostuum. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Goede advisering is bij Bossenbroek vanzelfsprekend. Met de juiste combinatie, laten zij iedere klant stralen.

Evert-Jan van Elten, Bossenbroek: “De grootvader van Henk Bossenbroek begon in 1923 een kleermakersbedrijf aan de Kerkstraat in Voorthuizen. Zijn zoon Gradus nam na de oorlog het bedrijf over, niet als kleermaker, maar als winkel met herenconfectie. De herenzaak is verschillende keren verbouwd en groeide tot het prachtige bedrijf wat er nu staat. Door de ontwikkeling van jeans en casual mode, groeide de zaak aan de Kerkstraat uit zijn voegen. Een locatie werd gevonden aan de Hoofdstraat. In 1976 openden we daar Bossenbroek-Jong. Een winkel met jonge herenmode. Echter vanuit ‘de jeans’ kwam er al snel vraag naar damesmode. Dit assortiment werd toegevoegd en de zaak groeide en groeide. Om duidelijkheid te scheppen hebben we in 2003 dames en heren uit elkaar getrokken en ontstond Bossenbroek Man aan de Kerkstraat en Bossenbroek Woman aan de Hoofdstraat. Een heel goede keuze.

Doordat we onze financiële zaken bij Schuiteman Accountants & Adviseurs hebben ondergebracht, kwamen we in contact met Tosch. Al jaren werken we erg fijn samen. De korte en duidelijke lijnen in de communicatie vinden we erg fijn. Ze denken altijd met ons mee en er wordt gedaan wat is beloofd. We hopen onze relatie nog lang door te zetten.”

Bent u benieuwd naar wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!