Strategisch advies

Dienst
Meer dan 20 jaar expertise

Je wilt groeien. Voorop lopen in de markt. De concurrentie een stap voor blijven. Toch? ICT speelt daar inmiddels een cruciale rol in. Je kunt niet alleen geen dag zonder, ook je toekomstige succes wordt er mede door bepaald. Daarom zijn wij meer dan een IT-partner die de boel draaiend houdt. We staan ook naast je om te zorgen dat jouw ICT-omgeving toekomstproof is.

IT-Quickscan

Hoe veilig, functioneel en toekomstbestendig is jouw ICT-omgeving eigenlijk? Dat brengen we graag voor je in kaart met een IT-Quick Scan. Tijdens de IT-Quick Scan kijken we onder meer naar je beleid, netwerkconfiguraties, autorisatiepolicy, databeveiliging en eventuele technische kwetsbaarheden van je IT-infrastructuur. Zie het als een second opinion waarin we eerlijk aangeven: wat gaat er goed en waar kan (of moet) het beter? Na afloop van de IT-Quick Scan ontvang je een rapportage met een managementsamenvatting, een gedetailleerde toelichting én een advies met aandachtspunten.

IT-Roadmap

IT-ontwikkelingen gaan razendsnel. Gelukkig hoef je ze niet zelf te volgen. Dat doen wij namelijk voor je. We analyseren waar de kansen voor jou liggen, maken een vertaling naar jouw organisatie en denken met je mee over een strategische IT-visie en IT-roadmap. Wat kun je het beste wanneer doen? Zie ons als je externe IT-directeur. Een proactieve (sparring)partner die je helpt om de nieuwe technologieën te omarmen en de juiste IT-kansen te pakken.

Plan nu geheel vrijblijvend aan adviesgesprek in!

Contact