Data & Processen

Dienst

Jouw bedrijf innoveert en zet steeds nieuwe stappen om voorop te blijven lopen. Logisch dat je dat ook verwacht van je IT-partner. Tosch helpt je om next level te automatiseren. We fungeren als jouw strategisch en tactisch sparringpartner. En helpen je om met nieuwe technologieën je bedrijfsprocessen te optimaliseren en data beter te benutten.

Business Intelligence

Wil je slimmer gebruikmaken van de data in je organisatie? Dan biedt Microsoft Power BI je een schat aan kansen. Van het uitvoeren van complexe analyses tot het maken van prognoses op basis van AI. En van overzichtelijke dashboards met KPI’s tot interactieve managementrapportages. Tosch helpt je om met Power BI aan de slag te gaan of meer uit Power BI te halen, bijvoorbeeld door datakoppelingen te maken met systemen en applicaties die je gebruikt. Het helpt daarbij natuurlijk dat we je ICT-omgeving én bedrijfsprocessen al door en door kennen.

Datawarehouse, Integraties & Koppelingen

Van je ERP-pakket tot je CRM-systeem en van Microsoft 365 tot branche specifieke applicaties die je gebruikt; ze bevatten allemaal data. Zullen we eens kijken hoe we die losse data-eilandjes met elkaar kunnen verbinden? Het elimineren van datasilo’s zorgt namelijk voor meer inzicht en efficiëntie, terwijl ook je faalkosten vaak afnemen. Samen kijken we welke oplossing het beste past bij jouw organisatie: van koppelingen via API’s tot het creëren van een datalake of datawarehouse.

Proces Automatisering

Routinematige, repeterende werkzaamheden zoals het overkloppen van data of het boeken van werkbonnen in een systeem? Die kan je beter door een computer laten uitvoeren. Een computer blijft namelijk altijd geconcentreerd, heeft geen pauzes nodig en gaat ook niet met vakantie. Tosch helpt je om met behulp van Microsoft Power Automate tijdrovende zakelijke processen te automatiseren, waardoor je geld bespaart en medewerkers zich kunnen richten op taken waar ze met hun talent en creativiteit waarde toevoegen. Zullen we eens kijken welke kansen Robotic Process Automation biedt voor jouw organisatie?

Low-code Apps

Met Microsoft Power Apps bouw je zelf makkelijk eenvoudige bedrijfsapps. Denk bijvoorbeeld aan een app om onkosten te declareren, inspecties uit te voeren, verlof aan te vragen of voorraden te beheren. Je gebruikt daarvoor sjablonen en een drag-and-drop-editor. Low-code dus! Op die manier kun je relatief snel en tegen lage kosten een eigen bedrijfsapp ontwikkelen. Tosch helpt je om Power Apps te implementeren, waarbij we je op maat ondersteunen. Zo kunnen we de eerste app bijvoorbeeld samen ontwikkelen. Of je helpen om een app te koppelen aan systemen of applicaties die je gebruikt.

Webinar: De Kracht van Data.  

Wil jij over een aantal jaar nog relevant zijn als MKB-bedrijf of Non-profit? Ontdek in dit webinar wat de inzet van Microsoft Fabric voor jouw organisatie kan betekenen.

Bekijk het webinar

Webinar Microsoft