ISO27001 & NEN7510

Blog

Hij is binnen! Tosch is vanaf heden ISO27001 & NEN7510 gecertificeerd. Met de complimenten van de auditor zijn we met vlag en wimpel geslaagd. Daar zijn we dus echt heel blij mee. Trots op ons hele team.

De hoofdprijs!

Het is voor Managed Service Providers een gewilde prijs, de ISO27001-certificering. Ook voor Tosch was dat het geval. De certificering is het bewijs dat Tosch haar informatiebeveiliging goed op orde heeft. Na een implementatie van iets meer dan een jaar hebben wij een volledig functioneel Information Security Management Systeem (ISMS) in AFAS gebouwd. Alle interne processen van Tosch zijn geborgd in AFAS en daarmee was het een logische keuze om AFAS ook te gebruiken als ISMS. Omdat wij enkele klanten in de zorg bedienen, hebben wij de NEN7510 ook gehaald. Zo kunnen klanten in alle branches bij ons terecht voor het inrichtingen, optimaliseren en beheren van hun ICT-omgeving.

De maatregelen die voorgeschreven worden voor de ISO27001 & NEN7510 hebben wij niet alleen geïmplementeerd in ons ISMS maar ook in de Service Level Agreement voor onze klanten. Daarmee kunnen wij klanten nog beter adviseren over de mogelijkheden om hun informatiebeveiliging naar een hoger niveau te tillen. Mooi meegenomen toch?

Bekijk ook onze andere blogs

Bouwen aan Digitale Transformatie

De bouwsector is in verandering. Met een groeiende complexiteit in processen, ketenafhankelijkheid …

Take Back Control in de Awareness Escape Game

Wij roepen het al jaren maar helaas hoor je het ook steeds vaker; organisaties die gehackt worden …

Take Back Control Game