Een nieuwe werkplek!

Blog

Wij zijn verhuisd! Vanaf 9 juli 2021 hebben wij ons gevestigd aan de Industrieweg 4 in Barneveld. Een fijne locatie dicht bij het treinstation, de A1 en precies tussen Voorthuizen en Barneveld. We gaan met de voeten in de klei staan tussen onze klanten op het industrieterrein de Harselaar. Door de mooie koepel kan je ons niet missen op het kruispunt.

Een nieuwe plek voor verdere groei.

Het zijn niet de corona-kilo’s die zorgen dat wij uit ons jasje zijn gegroeid. Het zijn de medewerkers. Ons team kreeg een dusdanige omvang, dat wij niet meer in het pand aan de Koolhovenstraat 4 paste. En daarom zijn wij op zoek gegaan naar een pand dat een maatje groter is; voor nu én voor later.

Dat hebben wij gevonden aan de Industrieweg 4, 3771 MD in Barneveld. We kijken met een fijn gevoel terug op alle mooie jaren die we aan de Koolhovenstraat hebben gehad en zien met enthousiasme uit naar de nieuwe ervaringen die we aan de Industrieweg op gaan doen.

Kom jij op de koffie?

Mocht je zin hebben om ons pand een keer te komen bezichtigen, voel je welkom! Het adres is misschien wel gewijzigd maar ons telefoonnummer, de mailadressen en onze klantgerichtheid blijven ongewijzigd.

Bekijk ook onze andere blogs

Bouwen aan Digitale Transformatie

De bouwsector is in verandering. Met een groeiende complexiteit in processen, ketenafhankelijkheid …

Take Back Control in de Awareness Escape Game

Wij roepen het al jaren maar helaas hoor je het ook steeds vaker; organisaties die gehackt worden …

Take Back Control Game